ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI FELTÉTELEK

 

 1. Bevezetés

A jelen Általános Használati Feltételek (a továbbiakban: ÁHF) meghatározzák a www.stimium.com weboldal (a továbbiakban: Weboldal) tartalmának és szolgáltatásainak nyújtására és használatára vonatkozó iránymutatásokat a BIOCODEX SAS (a továbbiakban: BIOCODEX) és az internetfelhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) viszonyában.

 

A Felhasználó a Weboldalhoz és a tartalmához való hozzáféréssel, valamint a Weboldalon nyújtott szolgáltatások igénybevételével kivétel nélkül elfogadja a jelen ÁHF-et. Mivel az ÁHF bármikor és előzetes értesítés nélkül módosulhat, ezért a Felhasználónak javasolt rendszeresen ellenőriznie.

 

 1. jogi tájékoztatás

A Weboldal gazdája

BIOCODEX

7 avenue Gallieni

94250 GENTILLY

Franciaország

+33 (0)1 41 24 30 00

contact@stimium.com

 

Publikációs igazgató: Jean-Marie Lefevre elnök-vezérigazgató.

A BIOCODEX egy francia jog szerinti egyszerűsített részvénytársaság, amelynek törzstőkéje 4 284 000 euró, a kereskedelmi és cégnyilvántartásban 562 064 600 R.C.S. CRETEIL azonosítóval szerepel, székhelye: 7 avenue Gallieni – 94250 GENTILLY, Franciaország; képviseli: Jean-Marie LEFEVRE mint megfelelően felhatalmazott elnök-vezérigazgató. Közösségi adószám: FR35562064600.

 Webes tárhely szolgáltatója:

ALTERWAY

227 Bureaux de la colline

1 rue Royale – Bât. D

92210 SAINT CLOUD

Franciaország

+33(0) 1 41 16 34 95

 1. A weboldal célja és hozzáférés a szolgáltatásokhoz

A Weboldal célja a BIOCODEX által forgalmazott STIMIUM® márkájú táplálékkiegészítők bemutatása és népszerűsítése. Mindenkinek szól.

A Weboldal internetkapcsolat birtokában bárhol, bármely Felhasználó számára hozzáférhető. A Weboldal hozzáférésével járó minden ráfordítás (számítógépes hardver, szoftver, internetkapcsolat stb.) a Felhasználót terheli.

A Felhasználó a következő szolgáltatásokhoz férhet hozzá a Weboldalon:

 • általános információk a termékekről és a márka nagykövet-sportolóiról;
 • hírek és szakértői tanácsok (blog);
 • tájékoztatás a soron következő rendezvényekről;
 • forgalmazók jegyzéke;
 • hozzáférés az online áruházhoz;
 • hírlevél-feliratkozás (ügyfélfiókot kell hozzá létrehozni);
 • szponzorálás (ügyfélfiókot kell hozzá létrehozni).

 

A BIOCODEX a számára rendelkezésre álló minden eszközzel gondoskodik a Weboldal és a szolgáltatásai minőségi hozzáférhetőségéről. Ez azonban eszközre és nem eredményre vonatkozó kötelezettséget jelent, így a Felhasználó beleegyezik abba, hogy nem követel semmilyen kártérítést a BIOCODEX-től vagy szállítóitól, ha a Weboldal nem hozzáférhető, amikor a Felhasználó hozzá szeretne férni.

 A Weboldal és szolgáltatásai hozzáférhetősége bármikor, előzetes értesítés nélkül, karbantartási célból vagy egyéb okból megszakadhat, felfüggesztődhet vagy változhat.

 A BIOCODEX nem felel a Felhasználó hozzáférését vagy navigálását ideiglenesen akadályozó interferenciából, fennakadásból, számítógépes vírusokból, működési zavarokból vagy a terminál kapcsolatának megszakadásából eredő károkért.

 A Felhasználó a contact@biocodex.com címre küldött e-mailben veheti fel a kapcsolatot a BIOCODEX-szel.

 1. Felelősség

A hatályos jogszabályok szerint a BIOCODEX által forgalmazott táplálékkiegészítők be vannak jelentve a Versenyjogi, Fogyasztóvédelmi és Csalásellenőrzési Francia Főigazgatóságnak (DGCCRF).

 

A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

 

A Weboldalon a jólléttel kapcsolatban közölt bármilyen információ kizárólag tájékoztatási célt szolgál. Az ilyen tájékoztatás nem terjed ki a jóllét és a táplálkozás minden területére. A Felhasználó saját felelősségére használja a Weboldalt. Különösen tudomásul veszi és vállalja, hogy az egészségével vagy esetleges orvosi kezelésével kapcsolatos döntéshozatalban nem támaszkodik az ott található információkra egészségi szakember véleményének kikérése nélkül.

 

A BIOCODEX törekszik minőségi és ellenőrzött információkat szolgáltatni. Az információk forrása azonban nem garantálható teljeskörűen.

 A Weboldalról kifelé mutató bármely link lehetővé teszi a Felhasználó számára, hogy az interneten hozzáférhető információkhoz vagy egyéb kiegészítő forrásokhoz férhessen hozzá, vagy hogy információkat osszon meg a közösségi médiában. A BIOCODEX-nek nincsenek eszközei arra, hogy ellenőrizze ezen teljesen független külső oldalak tartalmát, így nem vonható felelősségre az ezen külső oldalak és tartalmuk hozzáférésének következményeiért.

 1. Szellemi tulajdonjog

A Weboldal és az alkotórészei (pl. márkák, logók, szövegek, fényképek, adatbázisok stb.) a BIOCODEX vagy szállítói kizárólagos tulajdonát képezik és a szellemi tulajdonjogról szóló törvény védi őket. 

A Felhasználó vállalja, hogy a Weboldal tartalmát szigorúan magáncélra használja. A BIOCODEX írásbeli engedélye nélkül tilos a Weboldalt vagy bármely részét bármely, de különösen üzleti célból akár részben, akár egészében reprodukálni bármilyen adathordozón vagy formátumban.

 

 1. Adatvédelem

A Felhasználó szabadon böngészhet a Weboldalon személyes adatok kifejezett megadása nélkül. Ezzel együtt előfordulhat, hogy saját magával kapcsolatban adatokat kell megadnia. Az oldal ezenfelül sütiket használ, amelyek a Felhasználóval kapcsolatos adatokat küldhetnek harmadik feleknek.

 A személyes adatok Weboldalon történő feldolgozásának megértéséhez a Felhasználónak gondosan el kell olvasnia az adatvédelmi szabályzatot és a sütiszabályzatot az oldalon.

 A Weboldal használatával a Felhasználó elismeri, hogy elolvasta és megértette a jelen dokumentumokat és vállalja, hogy rendszeresen áttanulmányozza őket.

 1. Alkalmazandó jog és bírói illetékesség

Az ÁHF-re a francia jog az irányadó. Az esetleges vita vagy eltérő értelmezés a francia bíróságok illetékességi körébe tartozik.